En väntad attack

Jag tror inte att någon har missat att det har skett ett terrorattentat I Stockholm. Etablissemanget skyller på radikal Islam. Vi ska bli mer övervakade, vi ska bomba fler länder och vi ska betala mer skatt. Vi ska ut på ytterligare ett korståg mot Islam. Deras förklaring till varför muslimerna hatar oss är att de är galna, hatar vår frihet eller liknande.

Det finns många bakomliggande faktorer till varför de ska vilja attackera oss. Självmordsbombaren nämnde ett viktigt skäl i det brev han skickade före attentatet. Krigen i mellanöstern. Vi har hjälpt till med att ha ihjäl hundratusentals människor i mellanöstern. Vi kan inte tro att det inte skulle leda till en motreaktion. Om Sovjet hade ockuperat Sverige så hade många svenskar velat skjuta kommunister och jag tror att det skulle vara mer än en som skulle spränga en bomb när Kreml om möjligheten gavs.


Det är dags att stoppa våldet, både för de civila Afghanerna och för vår egen skull. Vi ska inte reta upp en hel världsdel och kränka deras rättigheter. Vi ska inte heller importera främmande religioner och ideologier som står i stor kontrast till de svenska. Det mångkulturella samhället är inte harmoniskt. Det präglas av ständiga konflikter eftersom de olika grupperna drar åt olika håll. Hur ska en svensk, en muslim och en kines komma överens om hur samhället ska se ut? Avveckla mångkulturen och låt alla folk få sköta sitt eget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0